Saturday, 17 November 2012

Kesalahan..

Salam kepada semua pembaca..

Maaf kepada semua yang telah membaca cerita tentang 'Teman Pengganti'..sebenarnya memang yg buat keadaan hubungan kami keruh adalah diri aku sendiri..aku jadi playboy..aku juga sweet talker dgn perempuan lain..aku jugalah yang memaki hamun Dia..

Sehinggakan dia sendiri perlukan aku di saat yang amat..aku sendiri tiada..dan aku dtg hanya membaaw malapetaka..di saat ayahnya sakit..aku sendiri marah dia..aku juga yang hamun dia..aku jugalah yang meminta putus..Memang patut org mcm aku kene mcm nie..kesakitan yang teramat..entah ada entah tiada pengubatnya..

Disebabkan dosa lampau diri ini..inilah akibatnya. Dia adalah seorang wanita yang hebat..boleh membetulkan semula orang yang seperti aku ini..rosak menjadi kasanova..playboy..sweet talker..pantang jmpa pmpuan..dia sendiri yang ubah aku..dia seorang yang hebat..Kalau dulu2.pergi kem balik mesti aku ada kekasih baru..walaupun di tmpat asal aku sendiri da mempunyai kekasih..tp aku tetap ingin kekasih yang baru..tapi Dia dalam kesabarannnya dia sendiri mengajar aku erti ksetiaan walaupun di tempat org..Alhamdulillah sehingga kini pesanan dan cara dia aku masih lagi ingati dan lakukan..

Dia wanita hebat..entah kenapa aku bodoh.aku masih lagi x nampak kehebatanya..entah apa yang aku fikir entah..di saat dia perlukan aku..aku tiada..dan aku datang hanya membawa perkara yang buruk kepadanya..Maafkanlah kesilapan ini..

Aku ingin bersamamu.Aku tunggu kau..Aku cinta akan kau..
-Maafkan Ajit-

1 comment:

 1. nice day :)
  Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
  pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
  Jadilah seperti yang kamu inginkan,
  karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
  dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
  yang ingin kamu lakukan

  http://www.nolimitadventure.com/

  ReplyDelete